Sari la conținut

Cafenea Juridică - „Dreptul mediului - aspecte integrate”

cafenea-juridica-dreptul-mediului-aspecte-integrate

Cu ocazia săptămânii IFP (International Focus Programme), ELSA Brașov vă invită pe data de 4 aprilie 2017, ora 18:00 la cafeneaua L`etage Brașov să participați la un eveniment ce va avea ca principală temă dreptul mediului.

Cei prezenți vor analiza alături de specialiști legătura dintre mediu și om. Âmreună se vor căuta soluții pentru protejarea mediului și se vor dezbate probleme de actualitate.

Invitate speciale vor fi doamnele Lector Univ. Salcă Rotaru Mihaela Cristina, Lector Univ. Ciobanu Ramona și Costea Antoanela, reprezentant WWF.

Evenimentul se desfășoară marți, 4 aprilie 2017, de la ora 18:00 la Cafeneaua L`etage Brașov (Strada Republicii 50, Brașov).

............................................................................................................................

ELSA (European Law Student’s Association) este cea mai mare asociaţie independentă a studenţilor la drept din întreaga lume. Numără aproximativ 30.000 de studenţi şi proaspăt absolvenţi care sunt interesaţi de drept şi au demonstrat ataşament faţă de probleme internaţionale. ELSA funcţionează în principal prin grupurile sale locale, care se găsesc în mai mult de 40 de ţări europene.

ELSA Brașov înseamnă „Asociația Europeană a Studenților la Drept - Brașov” - singura asociație pentru studenții de la Drept din orașul de la poalele Tâmpei!

Comentarii

Ultimă oră