Sari la conținut

Zâmbete într-o zi frumoasă de primăvară, câteva sute de baloane şi felicitări. Asta au oferit liberalii braşovenilor care se relaxau, în parcurile Tractorul, Astra, Trandafirilor şi „Nicolae Titulescu”. Cei care s-au bucurat cel mai mult de baloane au fost copiii. Vineri, liberalii ajung şi în Piaţa Unirii.
Vlad Mocan, preşedintele organizaţiei de tineret a PNL Braşov, a declarat: „am venit să aducem un gând bun braşovenilor, un gând bun în prag de sărbătoare şi să le urăm un Paşte fericit!“. De asemenea, şi vicepreşedintele organizaţiei municipale a liberalilor, Ciprian Bucur, a precizat că a venit special să ureze „un Paşte fericit locuitorilor din cartierul Tractorul şi să le oferim o felicitare din partea PNL“.
Acţiunea liberalilor continuă şi vineri Şerban Şovăială, preşedintele Departamentuliu pentru Mediul de Afaceri din cadrul PNL Braşov, a anunţat că o acţiune similară, dar de mai mică anvergură, va avea loc în Piaţa Unirii, „pentru că şi Şcheiul face parte din Braşov, deşi, din păcate, este uitat de multe ori în politica locală“.     A.C.

Comentarii

Ultimă oră