Sari la conținut

Cadou pentru copiii din Săcele: de 1 iunie sunt date în folosință 3 terenuri de sport multifuncționale

cadou-pentru-copiii-din-sacele-de-1-iunie-sunt-date-in-folosinta-3-terenuri-de-sport-multifunctionale

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, de 1 iunie, municipalitatea le face un dar copiilor din Săcele și dă în folosință 3 terenuri de sport multifuncționale: două în cartierul „Ștefan cel Mare” și unul în cartierul „Movilei”.

Cei mari, dar și cei mici sunt așteptați pe 1 iunie, la ora 14.00, la deschiderea oficială a „Parcului de distracții” din cartierul „Ștefan cel Mare” și la inaugurarea celor 3 terenuri.

„Două din aceste terenuri sunt construcții noi realizate anul acesta, iar al treilea este terenul de la „Centrul de zi”, care nu va mai avea un regim închis. Toate cele 3 terenuri vor fi la dispoziția copiilor zilnic, între orele 8.00 – 22.00”, a explicat Primarul Ing.Virgil Popa.

La fel ca anul trecut, de Ziua Internațională a Copilului cei mici însoțiți de părinți sau bunici sunt așteptați în cartierul „Ștefan cel Mare”.

În avanpremieră, pe 31 mai a fost organizată „Cupa Școlilor” la fotbal, iar pe 1-2 iunie 2019 în zona „Parcului de distracții” sunt pregătite concursuri interactive, tombolă, teatru pentru copii, muzică și alte suprize.

Caravana de 1 iunie va străbate cartierele săcelene de la ora 12.00, cu începere din cartierul „Electroprecizia”, iar „Parcul de distracții” va rămâne la Săcele până în data de 9 iunie 2019.

Comentarii

Ultimă oră