Sari la conținut

Cadavru descoperit pe un traseu nemarcat de pe Tâmpa

cadavru-descoperit-pe-un-traseu-nemarcat-de-pe-tampa

Polițiștii brașoveni fac cercetări după ce pe Muntele Tâmpa fost descoperit un cadavru.

Anchetatorii încearcă să afle identitatea persoanei decedate. Se încearcă să se afle și în ce împrejurări aceasta și-a găsit sfârșitul. La fața locului s-a aflat și un procuror care a condus cercetările.

Autoritățile au precizat că nu există informații despre sexul sau vârsta persoanei găsite decedate pe Muntele Tâmpa, cadavrul fiind în stare avansată de descompunere. Urmează ca medicii legiști să stabilească în ce condiții a murit omul.

Ce se știe la această oră este faptul că trupul neînsuflețit a fost găsit pe un traseu nemarcat.

Cadavrul a fost descoperit de trei turiști din Franța care făceau o drumeție pe Muntele Tâmpa și au sunat la numarul unic de urgență 112.

Potrivit purtatorului de cuvant al Poliției Brașov, Gabriela Dinu, un echipaj de la Secția I a ajuns imediat la locul unde a fost descoperit cadavrul și a încercuit zona. De asemenea, o echipă de criminaliști a ridicat probe de la fața locului. Salvamontiștii au coborât trupul de pe munte pentru a fi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru autopsie.

„Apelul a fost primit în jurul orei 14.30. Am așteptat să-și facă treaba anchetatorii, iar apoi am preluat persoana decedată. Am găsit foarte greu corpul din cauza zonei abrupte, nemarcate și împădurite. Ne-a fost foarte dificil să ajungem la locație, însă și mai complicat a fost să coborâm cadavrul. Recomandăm tuturor turiștilor să respecte indicatoarele și să circule numai pe traseele marcate special”, a declarat Cătălin Petrescu, salvator montan.

Comentarii

Ultimă oră