Sari la conținut
cadantu-eliminata

Jucătoarea de tenis Alexandra Cadanţu, locul 117 WTA, a ratat calificarea în finala turneului de la Katowice, dotat cu premii în valoare totală de 235.000 de dolari, ea fiind învinsă în semifinale de principala favorită, sportiva cehă Petra Kvitova. Kvitova, locul 8 WTA, s-a impus cu scorul de 6-0, 6-4, după o oră şi 20 de minute de joc. Pentru participarea în semifinale, Cadanţu a obţinut un cec în valoare de 10.725 de dolari şi 130 de puncte WTA.

Tenismanul Victor Hănescu a acces în turul doi al calificărilor la turneul de la Monte Carlo, dotat cu premii în valoare totală de 2.646.495 de euro. Hănescu l-a învins în primul tur, cu scorul de 6-1, 6-2, pe italianul Gianluca Naso. Românul îl va întâlni în runda următoare pe sportivul german Matthias Bachinger, care a trecut în primul tur al calificărilor de polonezul Lukasz Kubot, scor 6-1, 6-1.

Perechea Raluca-Ioana Olaru/Valeria Solovieva (România/Rusia) s-a calificat în finala probei de dublu din cadrul turneului de la Katowice, dotat cu premii în valoare totală de 235.000 de dolari. Olaru şi Solovieva au învins în semifinale, cu scorul de 6-2, 6-2, cuplul polonez Marta Domachowska/Alicja Rosolska. În finală, Raluca-Ioana Olaru şi Solovieva vor întâlni perechea spaniolă Lara Arruabarrena/Lourdes Dominguez Lino.

Comentarii

Ultimă oră