Sari la conținut

Mai sunt doar 2 zile până la marele meci dintre Lucian Bute şi Edison Miranda!
Campionul mondial la supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, a avut o pregătire excelentă şi se simte în formă pentru duelul din 17 aprilie în care îşi pune titlul în joc contra pugilistul Edison Miranda. Gălățeanul este convins că îşi va păstra centura mondială.

Extrem de hotărât!
Edison Miranda are în palmares la profesionişti 33 de victori şi patru eşecuri, iar cele patru înfrângeri au venit contra unor boxeri renumiţi, Kelly Pavlik, Andre Ward şi Arthur Abraham (de două ori). Bute speră ca de sâmbătă să fie pe lista boxerilor care i-au fost superiori pugilistului columbian: "Sper că va fi aceeaşi lucru şi sâmbătă. Nu ştiu totul despre box, dar după fiecare luptă devin din ce în ce mai bun" spune campionul nostru.

Planul de bătaie e gata!
Bute  e convins că va fi "energic" pe toată durata disputei de la arena Center Bell din Montreal. "A fost superb în noiembrie, înaintea revanşei cu Librado Andrade, dar este chiar mai bine de data aceasta. Am finalizat fiecare aspect al pregătirii mele. Nimic, absolut nimic nu a fost trecute cu vederea. Voi fi extrem de energic de la început până la sfârşitul confruntării de sâmbătă noaptea. Pentru fiecare luptă mă antreneze pentru a putea face un efort susţinut de la început până la final. Ştiu că Miranda începe, de obicei, luptele în forţă. Ar face bine să nu slăbească ritmul în partea a doua, pentru că eu voi fi foarte energic şi îl voi ataca de câte ori va fi necesar. În orice caz, am optimizat o strategie specifică pentru această luptă ... un plan care îmi place la nebunie", spune  Bute
Mai în formă ca niciodată!
"Miranda este puternic, dar voi fi atent şi am o strategie foarte bună. Am avut o pregătire excepţională, cea mai bună din cariera mea, sunt în formă şi am încredere că îmi voi păstra centura mondială", a spus boxerul roman la antrenamentul public de marţi care a avut loc la complexul sportiv Claude-Robillard din Montreal (Canada).

Nu mai are răbdare
Campionul român a adăugat că aşteaptă cu nerăbdare această luptă, care va reprezenta revenirea sa într-un meci de box la Centre Bell după mai mult de un an de absenţă. "Aştept cu nerăbdare să bată gongul de început al luptei. Nu numai că nu am boxat «acasă» la Centre Bell de aproximativ un an, dar HBO va reveni la Quebec pentru a televiza lupta mea. Vreau să fac o bătălie impecabilă, pentru a-i satisface pe toţi fanii mei", a menţionat boxerul roman.  duel cu Miranda va fi primul din carieră care va fi difuzată de postul de televiziune HBO atât în Canada, cât şi pe teritoriul SUA.
Mai bun ca Miranda!
Lucian Bute consideră că adversarul din gala de sâmbătă îi e inferior atât la viteză, cât şi la mobilitate: "Miranda nu are nici viteză mea, nici mobilitatea mea, aşa că va încerca cu siguranţă să mă doboare pe parcursul luptei. Mă aştept să încerce să mă rănească de fiecare dată când se va avânta spre mine. Am văzut meciurile sale şi ştiu la ce să mă aştept. Voi fi prudent atunci când situaţia o va cere, dar şi viclean atunci când e momentul oportun pentru a fi. Vreau să domin lupta de la început până la sfârşit şi să nu fac nicio greşeală" a încheiat Bute.
Fără înfrângere!
Lucian Bute (25 de victorii şi nicio înfrângere) îşi va apăra pentru a cincea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în faţa pugilistului columbian Edison "Pantera" Miranda, într-o gală ce va loc la 17 aprilie, la Centre Bell din Montreal (Canada). Duelul cu Miranda va fi primul din cariera lui Bute, care va fi difuzată de postul de televiziune HBO atât în Canada, cât şi pe teritoriul SUA.

Comentarii

Ultimă oră