Sari la conținut

BUG Mafia se va afla joi, la Braşov, unde va susţine un concret live,  în Kasho. Accesul se va face începând cu ora 23:00, iar preţul unui  bilet este de 10 ron.

Cele mai bune piese. Concertul este primul transmis live  integral la TV, pe Music Channel. Trupa va interpreta joi seară cele mai  bune piese din repertoriul lor, dar şi piese mai vechi, care i-au  consacrat. „La aproximativ o lună după ce Music Channel a adus în  exclusivitate cel mai nou videoclip B.U.G. Mafia – „Fără cuvinte” (feat.  Loredana), vine şi rândul unui concert fără precedent”, spun  reprezentanţii postului. Videoclipul „Fără Cuvinte”, lansat pe 29 iunie,  a făcut deja furori pe internet având peste două milioane de  vizualizari. Piesa ilustrată de acest clip este a doua colaborare B.U.G.  Mafia – Loredana, după „Ridică-mă la cer”. Videoclipul a fost regizat  de Alex Ceauşu.

Videoclip de exceptie. Povestea clipului este următoarea: o  familie formată din mama (Mirela Oprişor), tata (Dragoş Bucur), o fetiţă  şi un bebeluş merg cu maşina pe un drum aparent liniştit. La un moment  dat tatăl pierde controlul maşinii intră pe contrasens şi se răstoarnă  în decor. Răniţi, copiii îşi pierd cunoştinţa, iar părinţii lor sunt  disperaţi că nu pot să-i ajute. Cea mai dramatică parte a videoclipului  şi mesajul piesei este că nimeni nu le sare în ajutor, ci din contra,  primii ajunşi la faţa locului sunt niste hoţi care le fură telefonul,  încălţămintea, lucrurile din portbagaj şi în final îi omoară pe părinţi  şi o răpesc pe fetiţă.

Comentarii

Ultimă oră