Sari la conținut

Brazii ieftini, apar pe piaţă, după 15 decembrie. 10, 30 sau maxim 50 de lei

brazii-ieftini-apar-pe-piata-dupa-15-decembrie-10-30-sau-maxim-50-de-lei

Vânzarea se va face în toate pieţele, prin rotaţie, programul este însă neanunţat!


   Regia Locală a Pădurilor Kronstradt va vinde şi în acest an brazi ieftini în pieţele braşovene. Mai exact, braşovenii vor putea cumpăra pomi de Crăciun cu 10 lei, 30 lei sau 50 de lei, în funcţie de dimensiune, preţurile fiind aceleaşi ca anul trecut.

Comercializarea brazilor va începe după 15 decembrie 2018, iar reprezentanţii Regiei Locale a Pădurilor Braşov au anunţat că vânzarea se va face în pieţele agroalimentare din oraş, prin rotaţie.

Pomii de Crăciun sunt obţinuţi din pepinierele proprii ale regiei, din confiscări, dar şi din tăierea brăduţilor care trec pe sub reţelele de înaltă tensiune.

Pe lângă brazii de la stat, care sunt cei mai ieftini, în pieţe vor ajunge dupa 15 decembrie 2018 şi comercianţi particulari care vor vinde și brazi naturali din import.

............................................................................................................................

Comercianţii de pomi de Crăciun vor putea obţine locuri pentru comercializarea brazilor în pieţele braşovene, începând de săptămâna viitoare.

Anul acesta, Serviciul Public Administrare Pieţe Braşov a pregătit 31 de locuri în cele cinci pieţe din municipiu, respectiv 10 în Piaţa Astra, 10 în Piaţa Dacia, 3 în Piaţa Tractorul, 2 în Piaţa Bartolomeu şi 6 în Piaţa Star.

Perioada pentru vânzare brazi este între 15 şi 24 decembrie 2018.


    În pieţele Astra şi Star, preţul de pornire pentru ocuparea locurilor de comercializare a pomilor de Crăciun este de 9 lei/mp/zi, la Dacia de 8 lei/mp/zi, la Tractorul de 7 lei/mp/zi, iar la Bartolomeu de 6 lei/mp/zi.

„Având în experienţa anilor precedenţi, nu ne aşteptăm la o cerere foarte mare pentru locurile de comercializare a brazilor. Anul trecut în pieţele Star şi Bartolomeu nu s-au ocupat toate locurile. În schimb, la Dacia s-a licitat pentru două locuri, astfel că preţul a crescut cu 50%, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.

Comentarii

Ultimă oră