Sari la conținut

Braşovul este din ce în ce mai verde şi mai aerisit, ne asigură reprezentanţii  Agenţiei pentru Managementul Energiei Braşov. Conform acestora, în anul 2010 emisiile de dioxid de carbon din unele instituţii publice au fost reduse şi cu 10%.
Mai ecologişti decât prevede UE. Aşadar, mai completează aceştia, dacă o ţinem în acelaşi ritm, până în 2020 Braşovul va ajunge să aibă o reducere a emisiilor de carbon peste aşteptări, cu un procent estimat la 30%. Conform unei convenţii încheiate între autorităţile locale şi Uniunea Europeană, Braşovul ar trebui să ajungă în 2020 la o reducere a emisiilor de dioxid de carbon de 20 de procente.
Izolări şi mansardări în 2011. „Stăm bine cu platforma, cu unele măsuri implementate în clădirile publice şi ştim ce avem de făcut în continuare. Sunt în execuţie pentru anul 2011 în planul administraţiei alte izolări şi mansardări. Noi vom monitoriza rezultatele şi vom monitoriza de asemenea rezultatele implementării surselor regenerabile”, a explicat Camelia Raţă, director ABMEE Braşov.

Comentarii

Ultimă oră