Sari la conținut

Braşovenii vor să fie „olimpici” la Satu Mare

brasovenii-vor-sa-fie-olimpici-la-satu-mare-

Braşovenii îşi ling rănile după eliminarea dramatică din Cupa României. Pentru echipa lui Adrian Szabo urmează meciul din campionat, de la Satu Mare. Dat fiind faptul că partida va fi televizată, confruntarea dintre Olimpia şi FC Braşov se va disputa duminică, de la 11.00. Din păcate, antrenorul „stegarilor” nu se va putea baza în această deplasare pe golgeterul echipei, Marius Matei, eliminat pentru cumul de galbene cu Astra, dar nici pe Letan, învoit.

După ce au încheiat aventura din Cupa României, oferind cel mai frumos al competiţiei din acest sezon, „stegarii” revin la jocurile din Liga a 2-a.

Turul sezonului regulat se apropie de final, iar etapa a 11-a programează una dintre cele mai lungi deplasări pentru FC Braşov. Galben-negrii vor juca în nordul ţării, la Satu Mare. Jocurile din această zonă nu reprezintă amintiri plăcute pentru braşoveni: la Baia Mare, în prima etapă, s-a terminat 1-1, iar pe Cluj Arena a fost 0-0.

La jocul cu Olimpia Satu Mare, Adrian Szabo nu se va putea baza pe Marius Matei, eliminat în jocul de Cupă cu Astra pentru cumul de cartonaşe galbene. De asemenea, fundaşul Letan a fost învoit de conducători, pentru că în acest week-end are programată nunta, acasă la Oradea.

În clasament, Braşovul ocupă ultimul loc care asigură prezenţa în play-off, cu 15 puncte. În cazul în care Mediaşul se va încurca acasă cu Reşiţa, „stegarii” pot urca o poziţie.

Meciul dintre Olimpia Satu Mare şi FC Braşov se va disputa duminică, de la 11.00, la cererea expresă a televiziunii care deţine drepturile de difuzare. Astfel, „stegarii” vor bifa o nouă premieră la Satu Mare, acolo unde vor putea fi urmăriţi pentru prima dată în campionat la televizor.

Comentarii

Ultimă oră