Sari la conținut

Braşovenii vor avea din nou meciuri de Liga I sub Tâmpa! Petrolul vine să joace pe Tineretului

brasovenii-vor-avea-din-nou-meciuri-de-liga-i-sub-tampa-petrolul-vine-sa-joace-pe-tineretului

Problemele pe care le întâmpină Petrolul Ploieşti cu autorităţile locale i-au împins pe oficialii prahoveni să apeleze la o soluţie radicală în acest an!

Cum contractul încheiat între Serivicul de Gospodărire Urbană (SGU) Ploieşti şi echipa de fotbal a fost reziliat, "lupii" nu mai pot beneficia de stadionul "Ilie Oană". Chiar dacă înţelegerea a fost ruptă încă de miercuri, patronul ploieştenilor, Dan Capră, este convins că va găsi o soluţie să utilizeze arena măcar la meciul cu CFR Cluj, programat vineri seara, de la 20.30.

Petrolul mai are de jucat în acest an cu Dinamo (luni, 7 decembrie, ora 20.30) şi ASA Tg. Mureş (duminică, 20 decembrie, ora 18.00). Pentru aceste jocuri, oficialii "găzarilor" au ajuns la un acord cu Ioane Neculaie, patronul celor de la FC Braşov, pentru închirirerea stadionului "Tineretului". Ploieştenii ar urma să plătească aproximativ 7.000 de euro pentru fiecare joc.

Pentru ploieşteni nu ar fi prima oară când vor juca la Braşov în acest an. În "16"-imile Cupei României, Petrolul a trecut cu 6-0 de Unirea Tărlungeni.

Comentarii

Ultimă oră