Brașovenii sunt invitați să își spună punctul de vedere cu privire la pietonalul din Valea Cetății, etapa 2, și pistele pentru biciclete.

 

Primăria Brașov organizează două consultări publice pentru a prezenta proiectul de modernizare a pietonalului din Valea Cetății și pistele de biciclete.


Astfel, în data de 28 septembrie, de la ora 15.30, online, pe platforma Zoom.va avea loc consultarea publică ,,Pietonalul Valea Cetății - Răcădău, încotro?”. Obiectivele acestei întâlniri cu brașovenii este de a afla care sunt nemulțumirile legate de modul în care s-a realizat primul tronson al pietonalului, de a prezenta proiectul pentru tronsonul 2 și de cere opinia brașovenilor cu privire la acest proiect.


Cea de a doua întâlnire va avea loc în data de 30 septembrie, de la ora 16.00, consultare în cadrul căreia proiectanții și reprezentanții primăriei vor prezenta comunității brașovene proiectele pentru piste pentru biciclete, atât traseul 1 și 2, pentru care există contracte de finanțare, și problemele pe care le întâmpină Municipalitatea în implementarea lor, în special în ceea ce privește traseul 2, dar și proiectul Calea verde, aflat în faza inițială de proiectare.

 

Totodată, brașovenii vor putea să își exprime punctul de vedere cu privire la soluțiile pe care proiectanții le-au găsit pentru a rezolva erorile din proiectul inițial, în cazul celor două trasee, și vor putea veni cu propuneri în cazul proiectului Calea Verde, astfel încât să nu se mai repete situația de la proiectele aflate în implementare.


Cei interesați se pot înscrie la aceste dezbateri pe portalul Municipalității, www.brasovcity.ro, secțiunea Dezbateri publice.