Sari la conținut

Brașovenii pot vedea mall-ul Coresi dintr-un balon cu aer cald

brasovenii-pot-vedea-mallul-coresi-dintrun-balon-cu-aer-cald

Coresi Shopping Resort sărbătoreşte weekendul 1-3 mai printr-o serie de evenimente destinate întregii familii. „În cele 3 zile te provocăm la distracţie la înălţime, într-o lume la fel de colorată şi plină de energie ca tine, în care tu eşti personajul principal!”, anunță reprezentanții centrului comercial, scrie bizbrasov.ro.

Vineri, 1 mai, vedeta Coresi este balonul cu aer cald. „Te invităm să trăieşti o experiență unică la bordul balonului cu aer cald, special ancorat pentru tine în parcarea Coresi Shopping Resort. Ca pasionat de zbor cu balonul şi de senzaţii la înălţime, vei avea parte de ridicări captive în ancoră cu balonul, între orele 15:00 şi 18:00. În plus, te aşteptăm în sunet de fanfară, cu fotografii, momente unice şi, bineînţeles, o amintire frumoasă petrecută la Coresi”.
Sâmbătă 2 şi Duminică 3 mai, întreaga familie este invitată să participe la atelierele şi activitățile organizate special pentru brașoveni. „Concerte, spectacole de dans şi zumba, sport şi teatru pentru copii – sigur îţi găseşti locul potrivit pentru distracție în acest weekend la Coresi!”

Calendarul complet al evenimentelor 1-3 Mai la Coresi este disponibil pe pagina de Facebook.

Comentarii

Ultimă oră