Sari la conținut

Brașovenii pot înlocui politicienii cu Primarii Cartierelor

brasovenii-pot-inlocui-politicienii-cu-primarii-cartierelor

Am lansat astăzi o campanie (hyperlink www.florianstaicu.ro) prin care brașovenii pot să nominalizeze primari pentru fiecare cartier al orașului. Aceștia vor face parte din echipa Primarului Municipiului, iar în următorii 4 ani, vor gestiona direct problemele specifice zonelor pe care le reprezintă.

Sistemul actual neglijează multe dintre problemele cartierelor. Listele de priorități pentru dezvoltarea orașului sunt influențate politic, ceea ce duce la neglijarea problemelelor brașovenilor. De aceea, orașul are nevoie de oameni de de nădejdie la Primărie, cu viziune, care sunt la curent cu necesitățile fiecărui cartier.

Primarii Cartierelor vor fi desemnați de comunitate, prin mecanismul de nominalizare de pe site și vor avea la dispoziție toate instrumentele legale necesare pentru a aduce la viață proiecte punctuale de impact. Prin această inițiativă, orașul va avea la conducere oameni cinstiți, care vor să contribuie la dezvoltarea orașului și nu la dezvoltarea afacerilor personale sau de partid.

Click aici (hyperlink: www.staicuflorian.ro) pentru a nominaliza brașoveni în funcția de primari ai cartierelor!

Comentarii

Ultimă oră