Sari la conținut

Brașovenii care donează sânge la caravana mobilă BLOOD NETWORK primesc un bilet gratuit pentru UNTOLD, ediția 2021

brasovenii-care-doneaza-sange-la-caravana-mobila-blood-network-primescu-un-bilet-gratuit-pentru-untold-editia-2021

Misiunea UNTOLD de a susține și încuraja donarea de sânge continuă. Tradiția Blood Network trebuie păstrată - România are nevoie de sânge în această perioadă mai mult decât oricând.

Persoanele care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară, până în 5 septembrie 2021, și intră în rețeaua „Și Eu Donez”, primesc un ticket valoric de 10 euro pentru a achiziționa un abonament la UNTOLD 2021.

De asemenea, brașovenii care donează în cadrul caravanei Blood Network și se înscriu în baza de date “Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro), primesc un bilet pentru prima zi de UNTOLD 2021.

În plus, donatorii din cadrul caravanei vor primi din partea Kaufland România câte un ticket de cumpărături in valoare de 100 de lei, valabil în orice magazin din țară.

În Brașov, Caravana Blood Network va fi prezentă în perioada 28 -29 august, pe bulevardul Republicii, între orele 08.00-14.00.

Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, partener oficial al UNTOLD 2021, în parteneriat cu platforma “Și Eu Donez” și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine.

Comentarii

Ultimă oră