Sari la conținut

Braşovenii, aşteptaţi să „descopere munţii” la Bibliotecă

brasovenii-asteptati-sa-descopere-muntii-la-biblioteca

Iubitorii de munte și de expediții spectaculoase sunt invitați de către Biblioteca Judeţeană Brașov la o prezentare inedită a munţilor din America de Sud, dar şi la lecturarea cărţii „Căzând în gol”.

Asociaţia de Educaţie şi Cultură Outdoor (AECO) organizează luni, 26 februarie 2018, de la ora 17.30, cea de-a doua întâlnire din seria de evenimente culturale pe teme outdoor denumită „Muntele din Livadă”, care va avea loc la mediateca de la Biblioteca Judeţeană „George Bariţiu”.

Întâlnirea lunii februarie este dedicată zonei muntoase Cordillera Blanca (America de Sud).

Cei prezenți vor putea asista la proiecţia: „La Palabra de los Andes”, la relatări însoțite de fotografii despre „Alpinismul în Cordillera Blanca”, dar şi la prezentarea cărţii propuse spre lectură la această ediție: „Căzând în gol” („Touching the Void”), de Joe Simpson.

Evenimentul va fi prezentat de Marian Anghel, ghid montan şi preşedinte al Societăţii Ghizilor şi Liderilor Montani.

Dincolo de detalii, organizatorii de la Biblioteca Județeană garantează o întâlnire plină de farmec dar și de informații precise, în care participanții vor afla experienţe de viaţă şi întâmplări adevărate despre natură, oameni, cultura şi civilizaţia unor ţări, modele de urmat.


    Intrarea este liberă.
.........................................................

„Muntele din Livadă” este un eveniment cultural ce se desfăşoară lunar la Braşov, sub forma unei întâlniri la care pot participa toţi iubitorii de outdoor. În cadrul evenimentului au loc variate proiecţii de filme sau fotografii, prezentări de cărţi aparţinând unor autori români sau străini, precum şi relatări ale unor expediţii ce au avut protagonişti români şi nu numai.


   Mai multe informaţii, se pot găsi pe http://educatie-outdoor.ro/.

Comentarii

Ultimă oră