Sari la conținut
brasoveni-adoptati-un-caine-maidanez

Azilul de câini din Triaj este arhiplin! Aici se depăşeşte cu mult numărul câinilor care pot fi adăpostiţi. Reprezentanţii Asociaţiei Milioane de Prieteni fac un apel către braşoveni, cărora le sugerează să adopte câte un câine pentru a se evita eutanasierea animalelor care vor ajunge la azil. Mai mult, specialiştii adăpostului îi sfătuiesc pe cei cu suflet mare să doneze mâncare sau bani pentru îngrijirea patrupedelor.

   La adăpostul de câini din Triaj sunt cazate acum 600 de patrupede. Asta în condiţiile în care capacitatea maximă este de 500 de locuri. Dacă ar exista braşoveni care să adopte, lucrurile s-ar schimba radical şi astfel în azil ar mai putea fi aduşi şi câini de la adăpostul din Stupini.

"Îi sfătuim să vină să adopte şi să ajute pe cât pot. Sunt puţine persoane care vin să ne ajute, să acorde măcar două trei ore din timpul dânşilor, ajutându-ne şi scoţându-i la plimbare" a declarat  Oana David, manager azil de câini Triaj.

"Cred că în această perioadă când există această lege care va regulariza situaţia câinilor, noi toţi braşovenii putem să adoptăm cât mai mulţi câini şi dacă nu chiar să-l adopte, să-l ia acasă, poate să adopte la distanţă , adică să ne ajute cu fonduri să întreţinem aceşti câini. Cei care au câini şi sunt în parte responsabili pentru numărul acesta mare de câini care există îi rog foarte mult să vină să-I sterilizeze gratuit la azilul din Triaj" a precizat Cristina Lapis, preşedintele Asociaţiei Milioane de Prieteni.

   Sterilizările se fac până la data de 1 noiembrie, cu programare la numărul de telefon: 0268 471 202. Braşovenii care vor să adopte un câine de la azilul din Triaj trebuie să ajungă pe strada Fundătura Hărmanului, numărul 10, de luni până vineri între orele 9-14 şi sâmbăta de la 9-12.

Comentarii

Ultimă oră