Sari la conținut

Brașoveancă în finala „Galei Naționale pentru Excelență în Asistența Socială”

brasoveanca-nominalizata-la-gala-nationala-pentru-excelenta-in-asistenta-sociala

O tânără de la Fundația Rafael din Codlea a fost nominalizată pentru premiul de cel mai bun asistent social în domeniul persoanelor cu dizabilități!

Excelența în asistență socială este sărbătorită în fiecare an de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, iar Fundația Rafael din Codlea a nominalizat-o pentru premiul de cel mai bun asistent social în domeniul persoanelor cu dizabilități pe Laura Bărbulescu.

Este vorba despre o tânără care, încă de pe băncile universității, a îmbrățișat acest domeniu ca practicantă, apoi ca voluntar și în sfârșit, ca specialist în asistență socială.

Fundația Rafael se dezvoltă de 11 ani în domeniul asistenței persoanelor cu dizabilități și atrage din ce în ce mai mulți susținători pentru cele peste 100 de persoane cu dizabilități care beneficiază, în cadrul centrelor de zi și al atelierului protejat, de terapie, consiliere, educație, socializare și de locuri de muncă.

„În scurt timp, Laura a devenit un asistent social foarte apreciat, atât de copilașii și adulții cu dizabilități, cât și de aparținătorii acestora, de colegi și de colaboratori. Cu toții s-au mobilizat și au votat-o, propulsând-o în următoarea fază a Galei Naționale pentru Excelență în Asistența Socială.

Ce a făcut Laura pentru a produce o astfel de emulație? Ceea ce ea și echipa din care face parte știu cel mai bine: au făcut din grija pentru copilașii și adulții cu dizabilități o pasiune profesională”, au descris-o pe tânără colegii din fundație.

Județul Brașov are, astfel, șansa de a fi prezent în finala pentru obținerea premiului de asistent al anului în domeniul asistenței persoanelor cu dizabilități.

Nu ar fi prima data. În anul 2015, Alina Rădulescu, un alt asistent social dăruit copiilor și adulților cu dizabilități, membru al aceleiași echipe, a obținut marele premiu.

Comentarii

Ultimă oră