Sari la conținut
brasov-primele-stiri-ale-zilei-de-vineri-video

Primele știri ale zilei de vineri la MIX 2 TV

TITLURILE EDIȚIEI:

Doctori care îşi fură pacienţii unul altuia, vocabular inadecvat pentru orice om, ton ridicat şi, cel mai grav: Nu mai ai ce căuta în acest spital! Replica i-a fost adresată de unul dintre cardiologii celei mai mari unităţi sanitare din Braşov unui pacient căruia ar fi vrut să-i monteze cu forţa un stimulator cardiac. Dezvăluirile au fost făcute de o femeie din  Braşov.

Zeci de percheziţii în Braşov, la firme conduse de boschetari. 46 de descinderi au avut loc într-un dosar penal în care sunt vizate infracţiunile  de evaziune fiscală și spălare de bani. Anchetatorii au descins la domiciliile unor administratori de firme, la sediile și punctele de lucru ale societăţilor vizate şi au fost emise 40 de mandate de aducere pe numele unor persoane care au dat declaraţii în faţa anchetatorilor. Prejudiciul este de 23 de milioane de lei. În cadrul acestui dosar au mai fost efectuate alte 70 de percheziții în luna noiembrie a anului trecut.

Staţiile de autobuz şi pistele de biciclete sunt din ce în ce mai aglomerate. Nu de cei îndreptățiți ci de către autoturisme oprite neregulamentar. În ultimele două săptămâni Poliţa Locală a desfăşurat mai multe acţiuni de control. O sută de şoferi au fost amendați.

Am văzut nenumărate filme americane în care apar majorete! Acest concept a trecut însă de multă vreme oceanul şi a ajuns şi în România. La Râşnov, de exemplu, se antrenează una dintre cele mai celebre echipe de Majorete din țară. Şi cine a spus că într-o trupă de majorete pot fi doar fete se înşeală. Trei băieți se antrenează cot la cot cu domnişoarele.

Gata cu lenea! În 11 iulie sportul va fi cuvântul de ordine în oraşul nostru. Asta pentru că Piaţa Sfatului se va transforma într-o sală de fitness, unde se vor desfăşura tot felul de activităţi sportive. Braşovenii se vor întâlni cu antrenori de fitness din ţară şi străinătate, care vor întreţine atmosfera în cadrul celei de-a doua ediţii a evenimentului Cea mai mare oră de sport.

VIDEO:

Comentarii

Ultimă oră