Sari la conținut

BRAȘOV: Primele Știri ale Zilei de MIERCURI 13.01.2016 (VIDEO)

brasov-primele-stiri-ale-zilei-de-miercuri-13012016-video

Primele Știri ale Zilei la MIX 2 TV  cu Silvana VOROVENCI -

TITLUIRILE EDIȚIEI

A fost o noapte furtunoasă la Brasov. Vântul a suflat cu putere ore întregi si câteva rafale au pus la pământ mai multi copaci, iar unele panouri publicitare din oras, au fost avariate. Pe Aleea Petuniei, de exemplu, un brad înalt de câtiva metri a fost scos din rădăcini si a căzut pe fatada unui bloc, după care s-a prăbusit la pământ.

Nu scăpăm de vântul puternic nici în zilele următoare! Detalii despre evolutia vremii în depresiunea Brasovului si la munte.

Atentie soferi, o nouă taxă de drum ar putea fi introdusă în curând! Oficiali ai Ministerului Transporturilor împreună cu cei ai CNA DNR pregătesc sistemul de taxare a autostrăzilor din România.  Soferii vor fi obligati să plătească dacă vor să circule pe A1 si A2.

Elevii de clasa a V-a ar putea avea mai putine ore de română. Recent, Ministerul Educatiei a lansat în dezbatere publică 3 propuneri de modificare ale planului-cadru, pentru învătământul gimnazial. Indiferent de scenariul adoptat, elevii de la clasa a V-a vor avea o oră în minus de limba si literatura română, iar limba latină si cultura civică nu vor mai fi predate în scoala generală. În locul lor vor apărea materii noi.

2015 a fost un an foarte bun pentru turismul brasovean. Peste UN milion de vizitatori au trecut pragul mai multor obiective turistice din judet iar peste 600 de mii dintre acestia au vizitat Castelul Bran. Cetatea Râsnov a avut parte de peste 360 de mii de vizite, iar Biserica Neagră a fost căutată si găsită, anul trecut de 250 de mii de turisti, majoritatea străini.

VIDEO:

Comentarii

Ultimă oră