Sari la conținut

BRAŞOV: Premieră absolută: Câini adoptaţi la distanţă

brasov-premiera-absoluta-caini-adoptati-la-distanta-

Comunicat Asociaţia Milioane de Prieteni

De Mărțișor, fă cadou o viață! Premieră în România. Odată cu ziua ce simbolizează trezirea la viață a naturii sperăm să trezim si in sufletele concetatenilor nostri brasoveni dorința de a salva  cât mai mulți dintre prietenii cei mai buni ai omului. Începând cu această dată, 1 martie, adăposturile publice din țară vor începe conform legii să numere zilele de trai ale câinilor ridicati de pe domeniul public. Mai exact... 14 zile lucratoare.

• La Brașov situaţia poate fi alta!

Pentru asta însă este nevoie de toti cei care iubesc animalele și vor să ne ajute să fim un exemplu pentru întreaga țară. Vă invităm să veniți sâmbătă la Adăspostul din Stupini, să vă alegeți un câine și, dacă nu puteți să îl luați acasă, aveti posibilitatea să îi prelungiți viața adoptandu-l de la distanta, participand la cheltuielile de intretinere..

• Premieră în România

Este o premieră în țară implementarea proiectului de Adopție la Distantă, la un Adăpost Public, este insa posibilitatea ce se ofera cetatenilor responsabili de-a participa la efortul comun pe care Primaria Brasov si Asociatia milioane de prieteni il face pentru a salva cat mai multe vieti de la injectia letala. Pe 1 Martie , ora 10.30 porțile adăpostului de la Stupini din strada Merilor nr.5 se vor deschide tuturor celor care vor să ne sprijine in activitatea noastră sau pur și simplu să învețe mai multe despre ce înseamnă să îngrijești un câine fără stăpân. Turul va dura două ore, timp în care toți cei interesați vor putea să plimbe în lesă câinii pe care-i prefera, să le facă poze, să învețe cum se pune un ham sau zgarda. Cei care doresc pot aduce și hrană pentru acești căței.

Elevi din mai multe școli din Brașov și-au anunțat intenția de a participa la această zi specială la care sunt așteptați toți brașovenii care vor să petreacă 2 ore plăcute în compania celor aproximativ 196 de câini aflați acum în acest adăpost, dar și în compania altor iubitori de animale.

Web: www.ampbears.ro

Comentarii

Ultimă oră