Sari la conținut

BRAȘOV: Munte de gunoi în spatele Blocului (Cine face ORAȘUL de RUȘINE)

brasov-munte-de-gunoi-in-spatele-blocului-cine-face-orasul-de-rusine

Munte de gunoi în spatele BLOCULUI. Asta a surprins o brașoveancă revoltată de mizeria care s-a adunat lângă ghena de gunoi. „Sa vedeți astăzi la noi la gunoi, parca a fost furtună cu mizeriile adunate intr-un apartament din blocul vecin. Oamenii nu au mai suportat mirosul degajat de gunoaie si au luat masuri. Maine sper ca vor veni sa ridice toate mizeriile ca altfel vin diverși oameni sa scormonească”, a scrie pe facebook brașovenca. Fotografia este realizată în apropierea stației de călători Tudor Vladimirescu!

Cine face Brașovul Tău de RUȘINE? O întrebare la care fiecare dintre noi VREA să știe răspunsul! Îl putem afla împreună! Cine aruncă gunoiul la întâmplare? Strada mea este plină cu gropi! Vecinul nu și-a curățat trotuarul de zăpadă sau mașina poliției a parcat pe loc interzis! Sunt lucruri care ne deranjează, să nu trecem indiferenți pe lângă ele. Fotografiază, semnalează, acționează! Aflăm astfel împreună cine face Brașovul Tău de RUȘINE!

După ce v-am arătat orașul în toată splendoarea lui și am premiat cele mai frumoase fotografii în campania VEZI Brașovul TĂU, acum a venit momentul să descoperim și fața mai puțin plăcută a Brașovului.  Vrem să schimbăm acele lucruri care nu fac cinste orașului și care pot fi altfel dacă ne implicăm. Nu treceți indiferenți ! Fotografiați, semnalați, acționați! Este Brașovul TĂU, nu Brașovul lor. Nu mai ascundem gunoiul sub preș! Așteptăm pe adresa tusibrasovultau@gmail.com fotografii cu Brașovul lor, adică al celor care nu ne fac cinste!

Și pentru că orice implicare trebuie răsplătită oferim și de această dată un premiu - o tabletă 4G!

ATENȚIE! Cei care participă în competiție își asumă răspunderea pentru fotografiile trimise pe adresa tusibrasovultau@gmail.com

Premiul va fi acordat pe data de 14 februarie, în urma unei trageri la sorți care va fi televizată! Fiecărui participant i se va atribui un număr de concurs! Pe 13 februarie se va extrage numărul norocos.

CITEȘTE MAI MULTE: Cine face Brașovul Tău de RUȘINE?

Comentarii

Ultimă oră