Sari la conținut

BRAȘOV: Cros sub Tâmpa - „Aleargă TU pentru EI!”

brasov-cros-sub-tampa-alearga-tu-pentru-ei

Denumirea cursei

Distanța

Vârstă participanți

Taxă de înscriere

Cursa copiilor

600 m

până la 7 ani

15 lei

Cursa juniorilor

2 km

7 ani – 15 ani

15 lei

Cursa populară

4 km

peste 15 ani

35 lei

Cursa Miele

10 km

peste 18 ani

45 lei

Crosul Casiopeea nu este singurul eveniment sportiv din Braşov care susţine lupta împotriva cancerului şi a altor maladii incurabile. Şi Casa Speranţei a dat startul la înscrierile pentru crosul Hospice. Evenimentul, ajuns deja la cea de-a şasea ediţie, va avea loc în 14 iunie, pe aleea pe sub Tâmpă. Competiția este de tradiție în Brașov și adună de fiecare dată sute de participanți din întreaga țară. Crosul „Aleargă TU pentru EI!“ reprezintă o modalitate de susținere pentru cei angajați într-o cursă mult mai dificilă și, de multe ori, nedreaptă. La ediţia din acest an, organizatori speră să doboare recordul de participanţi de  anul trecut şi să adune peste 450 de alergători. Cei care se vor înscrie la competiţie sunt încurajați să aducă sau să creeze ad-hoc mesaje de susținere pentru copiii și adulții cu boli incurabile. Conform reprezentanţilor Hospice Casa Speranţei,  companiile au posibilitatea de a înscrie echipe în competiție, iar familiile, care vor participa cu minimum doi adulți, vor beneficia de înscrierea gratuită pentru unul dintre copii.

HOSPICE Casa Speranței dă startul înscrierilor la cea de-a șasea ediție a Crosului „Aleargă TU pentru EI!“, care va avea loc sâmbătă, 14 iunie 2014, pe aleea de sub Tâmpa.

Competiția este de tradiție în Brașov și adună de fiecare dată sute de participanți din întreaga țară. Crosul „Aleargă TU pentru EI!“ reprezintă o modalitate de susținere pentru cei angajați într-o cursă mult mai dificilă și, de multe ori, nedreptă. Participanții la cros sunt încurajați să aducă sau să creeze ad-hoc mesaje de susținere pentru copiii și adulții cu boli incurabile.

Crosul se desfășoară pe patru lungimi de traseu:

Denumirea cursei

Distanța

Vârstă participanți

Taxă de înscriere

Cursa copiilor

600 m

până la 7 ani

15 lei

Cursa juniorilor

2 km

7 ani – 15 ani

15 lei

Cursa populară

4 km

peste 15 ani

35 lei

Cursa Miele

10 km

peste 18 ani

45 lei

Companiile au posibilitatea de a înscrie echipe în competiție, iar membrii acestora pot purta echipament reprezentativ pentru firma care face înscrierea. Familiile (minim 2 adulți) care iau parte la cros beneficiază de gratuitate pentru unul dintre copii.

Cei care doresc să participe la Crosul „Aleargă TU pentru EI!“, se pot înscrie onlinepe www.hospice.ro/cros-2014-brasov până joi, 12 iunie 2014, ora 23.00, sau în ziua concursului, între orele 8.00-8.45, la locul de desfășurare a competiției. Alergătorii, care se înscriu online, pot opta pentru a deveni și fundraiseri pentru HOSPICE, demarând acțiuni de strângere de fonduri în rândul cunoscuților, prietenilor și rudelor. Cei care doresc să îi susțină pe alergătorii-fundraiseri o pot face prin donații pe platforma www.galantom.ro.

Comentarii

Ultimă oră