Sari la conținut
borussia-e-prima-finalista

Formaţia germană Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor pentru a doua oară în istorie, după ce a trecut, cu scorul general de 4-3, de echipa spaniolă Real Madrid, în semifinalele competiţiei. Marţi, pe arena Santiago Bernabeu, Real s-a impus, scor 2-0, prin golurile marcate de Benzema, în minutul 83, şi Ramos '88. În prima manşă, Borussia Dortmund a câştigat, pe teren propriu, cu scorul de 4-1. Borussia Dortmund a mai jucat finala Ligii Campionilor în 1997, reuşind să şi câştige trofeul în faţa formaţiei Juventus Torino. În cealaltă semifinală se întâlnesc, astăzi, FC Barcelona şi Bayern Munchen. În tur, nemţii s-au impus, scor 4-0. Finala Ligii Campionilor va avea loc la 25 mai, pe Wembley.

Nemţilor nu le vine să creadă. Mijlocaşul echipei Borussia Dortmund, Kevin Grosskreutz, a declarat că încă nu poate să creadă că va juca finala Ligii Campionilor, după ce nemţii au reuşit să elimine Real Madrid în semifinalele competiţiei. „Au pus multă presiune pe final prin cele două goluri marcate. Noi am demonstrat însă că suntem o echipă mare şi că merităm să ne calificăm. Nu-mi vine să cred că vom juca finala. Mai întâi vom savura această calificare, iar de mâine ne gândim la finală", a declarat Grosskreutz.

Mou e dezamăgit. Tehnicianul Jose Mourinho s-a declarat dezamăgit de eliminarea formaţiei Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor, afirmând că jucătorii săi au evoluat foarte bine în returul semifinalei Ligii Campionilor cu Borussia Dortmund. „Este o dezamăgire în ceea ce priveşte primul meci. Acum am făcut o partidă bună. Am avut ocazii, suntem mai buni ca ei. Asta este viaţa, nu poţi câştiga de fiecare dată. Am câştigat de două ori Liga Campionilor, mi-ar fi plăcut să o câştig şi pe a treia. În ceea ce priveşte viitorul meu, nimic nu s-a decis", a declarat Jose Mourinho.

Sursa: Mediafax

Comentarii

Ultimă oră