Sari la conținut

Bonurile fiscale câștigătoare la extragerea de Paște sunt cele din 15 februarie 2017, cu valoarea de 603 lei

bonurile-fiscale-castigatoare-la-extragerea-de-paste-sunt-cele-din-15-februarie-2017-cu-valoarea-de-603-lei

Bonurile fiscale emise în data de 15 februarie 2017, cu valoarea de 603 de lei, au fost desemnate câștigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de Paște, care a avut loc duminică, 16 aprilie 2017.


 La această extragere au participat bonurile fiscale emise în perioada 23 ianuarie — 31 martie 2017, iar fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

La cea de-a doua extragere, aferentă lunii martie, au ieșit câștigătoare bonurile fiscale emise la data de 3 martie 2017, în valoare de 935 de lei.

Ministerul Finanțelor Publice (MFP) a organizat, duminică, două extrageri ale Loteriei bonurilor fiscale.

„Prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale de duminică a fost cea organizată cu prilejul Sărbătorilor Pascale, la care au participat bonurile fiscale emise în perioada 23 ianuarie — 31 martie 2017. Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Tot duminică, 16 aprilie, a fost programată și extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între 1 și 31 martie 2017. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii”, se arată în comunicatul de presă al Ministerul Finanțelor Publice.

Conform Ministerului Finanțelor Publice, selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape.

Rezultatele extragerilor sunt publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile.


  „Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție, va elibera o copie a acestora cu mențiunea «conform cu originalul», pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenței, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP și ANAF. În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare. Dacă în urma centralizării se constată depășirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câștigători'”, informează Ministerul Finanțelor Publice.

În cazul realizării celei de-a doua etape de selecție, va fi extras un număr din lista numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost revendicate premii. Și această extragere va fi realizată cu urnele CNLR și va fi televizată, data organizării acesteia urmând să fie anunțată ulterior.


  După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câștigătoare, acestea vor fi centralizate și transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în „Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale", respectiv pentru verificarea autenticității bonurilor fiscale câștigătoare de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală.

Comentarii

Ultimă oră