Sari la conținut

Black Friday se apropie cu paşi repezi. În ce noapte vom putea cumpăra la reducere tot ce ne trece prin cap

black-friday-se-apropie-cu-pasi-repezi-in-ce-noapte-vom-putea-cumpara-la-reducere-tot-ce-ne-trece-prin-cap

Întrebarea pe care şi-o pun toţi cei care aşteaptă marile reduceri pentru a se ”înnoi” este ”când cade Vinerea Neagră”. În mod normal, evenimentul ar trebui să fie în ultima zi de vineri din luna noiembrie, dar românii au parte de reduceri înaintea americanilor.

Black Friday 2016 este cea de-a a şasea ediţie a ”sărbătorii reducerilor” în România. Vinerea Neagră a fost organizată prima dată în ţara noastră în 2011, iar eMAG a dat startul acestui curent Black Friday., scrie playtech.ro. După eMAG, şi alţi comercianţi – online sau offline – s-au alăturat acestei mişcări aşa că, anual, organizează sesiuni de reduceri care durează aproximativ 24 de ore.

Pentru anul acesta, de Black Friday 2016, ofertele vor acoperi produse din game foarte variate, de la televizoare, telefoane mobile, tablete şi laptopuri, produse IT, produse smart (brăţări, smartwatch-uri), frigidere, maşini de spălat, la produse pentru copii, îmbrăcăminte şi încălţăminte, cosmetice, produse pentru casă şi grădină, articole sportive, produse şi accesorii pentru masină, mobilă.

Black Friday 2016 va fi pe data de 18 noiembrie 2016.

„Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depăşit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu faţă de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

Comentarii

Ultimă oră