Sari la conținut

Biserica Neagră trece la programul de iarnă de vizitare

biserica-neagra-trece-la-programul-de-iarna-de-vizitare

Începând cu 1 noiembrie 2012, vizitarea Bisericii Negre se va face după programul de iarnă.  Astfel programul de vizitare va fi de marţi până sâmbătă de la ora 10:00 la 15:00, iar duminica de la ora 12:00 la 15:00, lunea biserica fiind închisă.

Biserica Neagră va fi închisă vizitatorilor în următoarele zile: 31 octombrie, 6 şi 7 noiembrie, 24, 25, 26 şi 31 decembrie; însă va fi deschisă spre vizitare de sărbătorile legale care nu cad în ziua de luni, cum ar fi  1 decembrie.

„Previziunile noastre în ceea ce priveşte afluxul de vizitatori în diferitele perioade ale anului s-au confirmat şi astfel în intervalul mai - octombrie 2012 Biserica Neagră a fost vizitată de aproximativ 149.000 turişti, cu 25.000 mai mulţi decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. S-a observat o scădere considerabilă a numărului de vizitatori în luna octombrie faţă de lunile precedente, trecerea la programul de iarnă ţinând astfel cont şi de eficienţa programului de lucru al angajaţilor, având în vedere şi faptul că pe perioada rece temperatura ajunge şi la zero grade Celsius în biserică”, a declarat prim-preotul Christian Plajer.

În continuare turiştii care doresc să plece cu o amintire de la Biserica Neagră pot achiziţiona fotocardul, pe suport USB, care conţine o colecţie de 70 de poze digitale la mare rezoluţie şi o panoramă interioară a bisericii, la preţul de 40 lei de la casa de bilete.

Comentarii

Ultimă oră