Antrenorul Marius Şumudică a plecat de pe banca tehnică a echipei Astra Giurgiu în minutul 70 al meciului cu Dinamo, din semifinalele Cupei României, el ducându-se la Spitalul de Urgenţă.
 
Potrivit unor surse din cadrul grupării Astra, Şumudică nu se simţea bine încă dinainte de meci.

Şumudică a acuzat probleme la inimă şi a plecat singur la spital, el mergând apoi acasă. În momentul în care tehnicianul a plecat, Dinamo conducea în meciul cu Astra, scor 1-0.
 
Dinamo a deschis scorul prin camerunezul Eddy-Harlem Gnohere (16), dar nu a mai făcut același joc bun în repriza secundă.
Dinamo ar fi trebuit să primească un penalty în minutul 63, când mingea a lovit mâna lui Filipe Teixeira în propriu careu.

Astra a pus mai multă presiune în ultima parte a meciului și avut o bară în minutul 83, prin Daniel Niculae, fază la care arbitrul asistent Octavian Șovre a semnalizat eronat ofsaid.

Giurgiuvenii au restabilit egalitatea prin Gabriel Enache (90+1), cu un șut din afara careului.
Dinamo a ieșit imediat la atac și a marcat în urma unei acțiuni personale a croatului Antun Palic (90+4), la ultima fază a meciului.
 

Dramatism şi la Timişoara! ASA s-a calificat la penalty-uri

ASA Târgu Mureș s-a calificat şi ea în semifinalele Cupei României, după ce a învins-o pe ACS Poli Timișoara cu scorul de 7-6 la loviturile de departajare, pe Stadionul ''Dan Păltinișanu'' din Timișoara, scorul fiind egal, 1-1, atât la expirarea timpului regulamentar, cât și după prelungiri.
 
Poli a deschis scorul prin Robert Elek (24) și a fost aproape de a-și mări avantajul, dar Javi Hernandez a ratat un penalty acordat după hențul în careu al lui Velayos.
ASA a avut o bară în debutul reprizei secunde, prin Marius Axente (47).

Mureșenii au egalat pe finalul partidei, prin croatul Sasa Balic (80), dar au jucat prelungirile în zece oameni, după eliminarea lui Pablo Brandan (90+3).
Niciuna dintre echipe nu a reușit să marcheze în prelungiri, deși timișorenii au avut câteva ocazii mari de gol.

La loviturile de departajare s-a mers cap la cap până când șutul lui Artean a fost apărat de Stăncioiu.