Sari la conținut

Bicicletele vor fi urcate în Poiana Braşov şi cu o remorcă, în week-end-uri

bicicletele-vor-fi-urcate-in-poiana-brasov-si-cu-o-remorca-in-weekenduri

Într-o singură tură, în staţiune vor putea fi urcate 16 biciclete!

Primăria a anunţat că de sâmbătă, 29 iunie 2019 proiectul de transport al bicicletelor în Poiana Braşov va fi extins.

Astfel, primarul Braşovului, George Scripcaru, a anunţat că unul dintre autobuze care circulă spre Poiană va avea ataşată o remorcă pentru biciclete, cu o capacitate de 16 locuri.


   Conform precizărilor de la RATBV, autobuzul cu remorcă va pleca din oră în oră din Livada Poştei ( la fix, adică 6.00, 7.00, 8.00 …). Dacă apar modificări ale programului, cei de la RATBV le vor comunica.

„Le-am solicitat celor de la RAT să găsească soluţia optimă astfel încât să existe un program foarte clar cu orele la care autobuzul cu remorcă va pleca din Livada Poştei. Transportul bicicletelor este, şi în acest caz, gratuit.

  Acest serviciu va fi asigurat în zilele de sâmbătă, duminică şi sărbătorile legale, cel puţin până în luna septembrie”, a declarat primarul George Scripcaru.

Remorca folosită pentru transportul bicicletelor are capacitate de 16 biciclete şi este dotată cu sisteme de siguranţă pentru prinderea bicicletelor.


   Bicicletele vor fi încărcate/descărcate pe/de pe remorcă de către proprietari, iar conducătorul auto va verifica prinderea bicicletelor. Din motive de siguranţă şi orar transportul bicicletelor este asigurat doar între cele doua capete de linie, respectiv Livada Poştei şi Poiana Braşov.


     În continuare, la celelalte intervale orare, vor circula autobuzele cu suport pentru 3 biciclete.

Comentarii

Ultimă oră