Sari la conținut

Bela Koreny, bun prieten al Mihaelei Ursuleasa, face dezvăluiri incendiare

bela-koreny-bun-prieten-al-mihaelei-ursuleasa-face-dezvaluiri-incendiare

Compozitorul  Bela Koreny, care a fost şi ultima persoană care a văzut-o în viaţă pe Mihaela Ursuleasa, a acordat în exclusivitate un interviu pentru paginaintai.net. în care vorbeşte despre regretata pianistă. Bela Koreny spune că Mihaela era o fată cu “o inimă extraordinară” şi o artistă unică, dar foarte nefericită în plan personal. Viaţa ei privată a fost marcată de o întâmplare care i-a provocat, în timp, o depresie de care nu a mai reuşit să se vindece."Problema ei era că, acum şapte ani, când a rămas însărcinată cu Stefanie, tatăl fetiţei a părăsit-o când a aflat vestea.

- Este vorba despre violoncelistul Rodin Moldovan?

- Nu îmi amintesc exact numele lui, dar ştiu că şi el este român.

- De ce a părăsit-o tatăl lui Stefanie?

- Nu ştiu motivul exact pentru care s-au despărţit, ştiu doar că el era foarte gelos şi au existat între ei mai multe certuri din cauza asta.

- După acea despărţire a început să aibă stări de tristeţe?

- Da, şi probabil că de atunci a început depresia ei (...) Tatăl lui Stefanie a părăsit-o şi nu-şi vedea fata niciodată. Mihaela l-a întâlnit anul trecut, în Germania, mi-aduc aminte că m-a sunat în seara aia şi era foarte entuziasmată, am stat de vorbă o oră… Era o persoană foarte sensibilă, felul ei de a fi era cel al unei artiste." a spus  Bela Koreny, pentru paginaintai.net. Citeste continuarea aici

Comentarii

Ultimă oră