Sari la conținut
batem-campioana-la-baschet

Olimpia CSU Braşov va avea parte de un meci infernal la Târgovişte, în ultima etapă a turului din sezonul regulat. Echipa antrenată de Dan Calancea vine după o pauză de două săptămâni în competiţia internă şi speră să producă o nouă surpriză, după cele reuşite cu Alba Iulia, Galaţi şi Cluj-Napoca. „Olimpicele” sunt sigure în acest moment de locul doi din clasament.

Ultimul meci din turul sezonului regulat la baschet feminin reprezintă pentru Olimpia CSU Braşov o deplasare pe terenul celor de la CSM Târgovişte.

„Olimpicele” au un parcurs de vis în actualul campionat, reuşind victorii importante cu Alba Iulia, Galaţi, Cluj-Napoca sau Alexandria. Singurele înfrângeri de până acum au fost în faţa celor de la Sf. Gheorghe şi Arad.

Echipa dâmboviţeană este nimeni alta decât campioana în exerciţiu, însă în acest sezon a slăbit mult faţă de ediţiile precedente. De altfel, CSM-ul a şi produs câteva surprize negative, fiind învinsă de Alexandria şi Galaţi. În schimb, târgoviştencele şi-au adjudecat derby-ul cu Arad.

La acest joc, Dan Calancea se va putea baza pe căpitanul Gabriela Irimia şi Ana Ferariu, revenite de la lotul naţional.

Meciul dintre CSM Târgovişte şi Olimpia CSU Braşov este programat duminică seara, cu începere de la ora 18.00.

Comentarii

Ultimă oră