Sari la conținut

Basistul lui Carlos Santana va concerta la Brașov

basistul-lui-carlos-santana-va-concerta-la-brasov

Braşovul va găzdui o premieră mondială în lumea jazz-ului. Pe 17 septembrie, în cadrul proiectului ”Celebrations Of The Spirit”,  Teodora Enache – Aisha – una dintre cele mai apreciate voci ale României, cu o carieră internațională de peste 20 ani va cânta alături de Benny Rierveld, actual basist și director muzical al lui Carlos Santana și colaborator constant al altor mari muzicieni ai lumii, printre care Miles Davis.

Spectacolul va avea loc la Brașov, începând cu ora 19:30, la Centrul Cultural Redutași este organizat în parteneriat cu Depoul de Artă Urbană, scriu cei de la Vocea Transilvaniei.

Celebrations Of The Spiriteste organizat cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București și își propune să provoace spectatorii la un inedit itinerariu muzical, în care compozițiile originale ale celor doi protagonişti vor fi o adevarată celebrare a ritmurilor tradiționale românești și a celor mai înalte standarde de jazz.

Teodora Enache-Aisha este cotată drept una dintre interpretele din prima ligă a jazz-ului românesc. Cu o carieră muzicală de peste 20 ani, ea a susținut concerte împreună cu muzicieni de top de pe toate continentele lumii, precum Curtis Fuller, Les Paul, Stanley Jordan, Lars Danielsson, Xavier Desandre Navarre, Ricardo Scale, Darius Brubeck, Burton Greene, Theodosii Spassov și nu în ultimul rând, Johnny Răducanu.

Benny Rietveld, renumit muzician, compozitor de muzică de film și producător muzical, posesor a 9 Premii Grammy, basist și director muzical al lui Carlos Santana, a concertat și a înregistrat alături de Miles Davis, Michel Legrand, Marilyn Mazur, Sheila E., John Lee Hooker, Eric Clapton ș.a.anunţă realitatea.net

Comentarii

Ultimă oră