Luni, 8 aprilie 2019, de la ora 18.00, Olimpia CSU Braşov va începe jocurile din playoff-ul Ligii Naţionale de baschet feminin, printr-un duel cu Phoenix Constanţa.

    Celelalte dispute din sferturile de finală ale LNFB sunt CSM Satu Mare - Universitatea Cluj, FCC ICIM CSB Arad - CSM Târgovişte şi Sepsi SIC Sfântu Gheorghe - CSM Oradea.

   „Playoff-ul este o cu totul altă competiţie decât sezonul regulat. Nu vom cădea în greşeala de a ne considera calificaţi în semifinale. Va fi o dispută foarte, foarte dificilă. Probabil, Constanţa are un plus în ceea ce priveşte omogenitatea. La noi au fost multe schimbări. Sunt, însă convins, că jucătoarele care vor fi apte vor da totul pentru calificare”, a spus antrenorul Dan Calancea.

  Această fază a competiţiei se joacă după sistemul „cel mai bun din cinci jocuri”, a doua partidă fiind programată miercuri, 10 aprilie 2019 (ora 18.00), tot la Braşov. Pe 14 aprilie 2019 seria se va muta la Constanţa, iar dacă va fi nevoie, meciul 4 va avea loc tot la malul mării, pe data de 16 aprilie 2019.