Sari la conținut

Bărbatul care și-a ucis soția și copiii a fost arestat pentru 30 de zile

barbatul-care-sia-ucis-sotia-si-copiii-a-fost-arestat-pentru-30-de-zile

Braşoveanul care şi-a ucis soţia şi cei doi copii a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, pentru omor deosebit de grav, la instanţa Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov, unde a fost prezentat miercuri, 28 martie.

Asasinul nu a făcut declaraţii, dar a recunoscut faptele şi a spus că este de acord cu măsura arestării.

În timpul audierilor, el a povestit cum şi-a ucis familia, în noaptea de luni spre marți.

După ce a comis crimele, în jurul orei 24, bărbatul a mai stat acasă pînă la ora 1, după care a plecat la sediul firmei sale din Centrul Civic al Braşovului, unde a rămas pînă marţi dimineaţă. Apoi şi-a sunat o verişoară din Bucureşti şi i-a spus ce a făcut, cu toate că femeia nu l-a crezut.

Ulterior, asasinul și-a sunat un prieten, căruia i-a povestit despre crime. Acesta ar fi fost cel care l-a convins să se predea la Poliţie.

Vă reamintesc că un bărbat de 43 de ani din cartierul Noua a recurs la un gest inexplicabil pentru cei care îl cunoşteau.

După ce luni, a făcut o vizită la Mănăstirea din Șinca Veche, următoarea noapte, în timp ce soţia sa de 42 de ani, fiica de 18 ani şi fiul de 13 ani dormeau, bărbatul i-a ucis.

Urmează ca expertiza medico-legală la care va fi supus, la cererea anchetatorilor, să stabilească dacă, în momentul comiterii triplului asasinat a avut sau nu discernământ.

Psihologii spun că este posibil ca bărbatul să fi avut o criză psihotică.

Comentarii

Ultimă oră