Sari la conținut

Bărbat bătut cu pumnii și picioarele de 4 polițiști din Făgăraș

barbat-batut-cu-pumnii-si-picioarele-de-4-politisti-din-fagaras

Un bărbat de 42 de ani acuză patru agenți de la Poliția municipală Făgăraș că l-ar fi bătut cu bestialitate.

Potrivit acestuia, oamenii legii l-ar fi agresat în stradă și la secție, după un incident în trafic, pe strada Iazul Morii.

Totul s-ar fi întâmplat în dimineața zilei de vineri, 13 iulie, în timp ce victima mergea la cumpărături pentru tatăl lui, imobilizat la pat, pe care îl îngrijește după ce s-a întors din Spania, în urmă cu doi ani.

Acesta mărturisește că polițiștii l-ar fi urmărit, au tăbărât pe el fără să se legitimeze sau să îi comunice motivul, l-au deposedat de telefon și l-au încătușat, l-au aruncat în mașina cu care patrulau și l-au dus la secție, unde ar fi fost bătut din nou.

Potrivit Bună Ziua Făgăral, incidentul s-a petrecut după ce patrula nu ar fi respectat un indicator de circulație și mașina s-a apropiat prea mult, moment în care bărbatul, aflat pe bicicletă, s-a speriat și i-ar fi jignit.

După tot calvarul și după ce i-au fost luat amprentele, victima a putut părăsi clădirea Poliției, însă, doar după ce a fost amendat cu 200 de lei pentru „injurii și expresii jignitoare aduse organelor de poliție”.

Bărbatul a fugit direct la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului municipal, unde a primit îngrijiri medicale, apoi s-a prezentat la un medic legist din municipiul Brașov, care a constatat că pacientul a suferit multiple traumatisme în zona capului, coloanei vertebrale și a membrelor superioare și inferioare, necesitând 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisar Ionuț Marin, plângerea persoanei în cauză a fost înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Comentarii

Ultimă oră