Sari la conținut

Aviatorii de la „Henri Coandă” se vor întrece în Crosul Primăverii, pe 1 aprilie

aviatorii-de-la-henri-coanda-se-intrec-la-crosul-primaverii-pe-1-aprilie


  Luni, 1 aprilie 2019, de la ora 12.00, peste 300 de studenţi şi profesori de la Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă”, dar şi tinerii de peste 18 ani interesaţi vor lua startul în „Crosul Primăverii”.

Vor alerga pe traseul Academie - str. Mihai Viteazul nr. 160 – str. Morii – str. Lungă – str. Mureşenilor – Piaţa Sfatului. Aici vor avea o pauză de hidratare până la 13.30, când se vor întoarce tot alergând, spre Academie, pe traseul Piaţa Sfatului - str. Mureşenilor – str. Lungă – str. De Mijloc – str. Morii – str. Mihai Viteazul.

Doritorii din afara Academiei care vor să participe la Cros se pot înscrie în 1 aprilie, în intervalul orar 10.00 – 11.30, la sediul Academiei Forţelor Aeriene, din str. Mihai Viteazul nr. 160, iar taxa de participare este de 50 lei. Banii strânşi vor fi folosiţi pentru ajutorarea unor familii nevoiaşe din Braşov.

„Menţionăm că în data de 1 aprilie 2019, în intervalul orar 12.00 – 15.00 pe traseul menţionat vor fi restricţii de trafic, motiv pentru care ne cerem scuze anticipat tuturor celor afectaţi”, au precizat reprezentanţii Academiei Forţelor Aeriene „Henri Coandă” Braşov.

Crosul este organizat de Ziua instituţiei în parteneriat cu Universitatea Transilvania, Consiliul Judeţean Braşov, Primăria Municipiului Braşov, Primăria Ghimbav, Primăria Comunei Cristian şi are ca scop promovarea mişcării ca stil de viaţă şi promovarea activităţilor Academiei Forţelor Aeriene din perioada 28 mai – 2 iunie 2019.

Mai exact, în perioada 31 mai – 2 iunie 2019, Academia va găzdui sesiunea de Comunicări Ştiinţifice – AFASES. În 31 mai 2019, în Piaţa Sfatului, este programat Concertul Muzicii Militare a Academiei Forţelor Aeriene în colaborare cu Filarmonica Braşov. În 1 Iunie 2019, de Ziua Copilului, vor fi mai multe activităţi la Aeroportul Braşov-Ghimbav, iar în 2 iunie 2019 va avea loc un show aerian la Aerodromul Ghimbav.

Comentarii

Ultimă oră