Sari la conținut
auchan-a-anuntat-programul-pentru-paste

Magazinele vor fi închise duminică şi luni (în prima și a doua zi de Paște)

Hipermarketurile Auchan vor avea în acest an un program special de Paşte diferit faţă de anii trecuţi. Astfel, având în vedere multiplele eforturi depuse de angajaţi în acestă perioadă pentru a asigura buna aprovizionare a magazinelor, umplerea rafturilor, tratarea fluxurilor crescute,

întărirea condiţiilor de igienă şi siguranţă sanitară etc., compania a decis că nu doar în prima zi, ci şi în a doua zi de Paşte, magazinele Auchan să fie închise în toată ţara, oferind astfel întregului personal din magazine posibilitatea de a petrece mai mult timp cu familia şi de a se odihni.


  Astfel, până vineri, 17 aprilie 2020, magazinele şi hipermarketurile Auchan îşi continuă activitatea conform programului de funcţionare actual, respectiv 8.00-21.00.


    Sâmbătă, 18 aprilie, magazinele Auchan din toată ţara vor fi deschise între orele 8:00 şi 18:00, iar pe 19 şi 20 aprilie 2020, în prima şi a doua zi de Paşte, acestea vor fi închise. Începând de marţi, 21 aprilie 2020, magazinele vor reveni la programul normal actual.

Comentarii

Ultimă oră