Sari la conținut
au-spart-gheata

Corona Wolves Brașov a reușit să câștige în Liga Mol, după 16 meciuri în care nu a simțit gustul victoriei. „Lupii” lui Otto Kerestesz au demonstrat că atunci când vor pot. Brașovenii au dat totul pe gheață și au reușit să câștige în ultima secundă a prelungirilor jocul cu Ujpest, scor 5-4 (1-2, 2-0, 1-2, 1-0).

Maghiarii, aflați pe locul patru în Liga Mol aveau neapărat nevoie de victorie în jocul de la Brașov și au început partida foarte bine. În minutul 5, Ujpest conducea cu 2-0, după reușitele semnate de T. Virag și Kiss. „Lupii” nu au cedat și Petreș a redus din handicap în minutul 14, după o pasă a lui Pisarenko. În repriza secundă, Zsolt Molnar a luat o acțiune pe cont propriu și a reușit să restabilească egalitatea. Cu trei minute înainte de finalul părții secunde, M. Biro a punctat din pasa excelentă a lui Trancă și Brașovul conducea cu 3-2. Ultima repriză a început cum nu se poate mai prost. Ujpest a înscris în primul minut prin Groschl și a egalat la 3, iar Nemes i-a dus pe maghiari în avantaj la jumătatea ultimei reprize.

Cu 12 secunde înainte de expirarea timpului regulamentar de joc Arpad Mihaly a înscris din pasa lui Trancă și a trimis meciul în prelungiri. Victoria mult așteptată a venit în ultima secundă a prelungirilor atunci când Csaba Nagy a reușit să puncteze în superioritate numerică.

„Am aplicat o nouă abordare tactică și mă bucur că i se potrivește atât de bine echipei. Noua tactică, Munca în echipă și încrederea au fost factorii determinanți pentru victoria din meciul cu Ujpest. Felicitări portarului nostru, Béres Szilárd, este prima lui victorie în Liga MOL”, a declarat antrenorul principal al celor de la Corona Wolves Brașov, Otto Keresztes.

Comentarii

Ultimă oră