Sari la conținut

Au sosit contractele de finanţare pentru contestaţiile admise la „Casa Verde” 2011!

au-sosit-contractele-de-finantare-pentru-contestatiile-admise-la-casa-verde-2011

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Brașov informează solicitanții din cadrul Programului Casa Verde 2011, care au depus contestații în perioada 5-14.11.2014, să se prezinte la APM Brașov pentru semnarea contractelor.
La semnarea contractelor, beneficiarii vor prezenta un extras CF pentru locul de implementare, un extras de cont (să conțină și CNP-ul persoanei) și o copie după actul de identitate. Beneficiarii pot semna contractele în termen de 60 de zile, începând cu data de 28 noiembrie.
Contractele sunt valabile un an de la data semnării, timp în care beneficiarii pot achiziționa și monta instalația pentru care au solicitat finanțarea, după care vor depune la APM Brașov dosarul în vederea decontării.
De precizat că pentru solicitanții admiși, care se regăsesc pe ultima listă postată pe site-ul AFM în data de 14.11.2014, respectiv cei înregistrați de la nr.729/ 28.06.2011 până la 831/1. 07.2011 vor fi anunțați telefonic când să se prezinte la APM Brașov pentru semnarea contractelor, deoarece acestea nu au fost transmise de la București.
Toate cele 831 dosare de finanțare care au fost depuse la APM Brașov în anul 2011 au fost analizate.
În prezent nu se primesc cereri de finanțare, cei interesați pot consulta site-ul AFM: www.afm.ro- Programul Casa Verde persoane fizice, pentru a afla când se va deschide o nouă sesiune de înscriere.

Comentarii

Ultimă oră