Sari la conținut

Au început înscrierile pentru „Academia Seniorilor”, la Brașov

au-inceput-inscrierile-pentru-academia-seniorilor-la-brasov

Vârstnicii din Braşov sunt anunţaţi că încep înscrierile la o nouă serie de cursuri gratuite, la „Academia Seniorilor”. Proiectul este inițiat de Direcţia de Asistenţă Socială (DAS) Braşov și se adresează pensionarilor braşoveni care vor să rămână informaţi şi activi.


    Împreună cu personalul de specialitate din structura instituţiilor partenere, DAS Braşov va asigura, accesul persoanelor vârstnice la programe educaţionale specifice care să îi ajute, în final, să „îmbătrânească activ”, fiind asigurat accesul gratuit la cursuri de la cele de internet, la cele de îngrijire proprie.


    „Obiectivul acestui program este acela de a facilita accesul vârstnicilor din comunitate la diverse sesiuni informative, care în final au atât beneficii de ordin intelectual, pentru aceştia, cât şi de ordin moral şi social, prin reafirmarea rolului persoanelor vârstnice în cadrul comunităţii”, au explicat reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială Braşov.


   Vârstnicii interesaţi se pot înscrie la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Braşov, pe strada Panselelor nr. 23, de luni până vineri între orele 8.00 – 16.00, până la data de 2 aprilie 2020.


     Informaţii suplimentare se pot obţine şi la numărul de telefon 0368-469995 int. 870 sau 0770-725765.

Comentarii

Ultimă oră