Au fost selectați cei trei reprezentanți ai societății civile, care fac parte din Comisia pentru înființarea Parcului Natural Brassovia. În urma recomandărilor primite de la comisia formată din cei 3 reprezentanți ai fiecărei categorii ai comisiei, primarul Allen Coliban, a nominalizat cei trei reprezentanți ai societății civile care vor face parte din această comisie. Comisia este completă și își poate începe activitatea.

"Am finalizat procedura de selecție a celor trei membrii reprezentanți ai societății civile pentru comisia care se va ocupa de Parcul Natural Brassovia. Așadar, comisia este completă, formată din inițiatori, specialiști și cei trei membrii selectați din rândul societății civile. Scopul 

înființării Parcului Natural Brassovia este conservarea peisajului precum și crearea de spații pentru activități recreaționale." a declarat Flavia Boghiu, viceprimarul Brașovului.


Comisia este un organ consultativ cu atribuții de analiză, expertizare tehnică și consultanță, care asigură fundamentarea și susținerea procedurii de înființare a Ariei Protejate (Parc Natural) Brassovia în Municipiul Brașov. Scopul înființării acestui parc natural este protejarea și conservarea peisajului, concomitent cu crearea unui spațiu pentru activități recreaționale.