Sari la conținut

Au "deraiat" Rapidul: Olimpia CSU Braşov - Rapid 74-22

au-deraiat-rapidul-olimpia-csu-brasov-rapid-7422

Jucat la Cheile Grădiştei, fiindcă Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibaşi" a fost ocupată, meciul dintre Olimpia CSU Braşov şi Rapid Bucureşti s-a jucat într-un singur sens.

Venite după dubla victorie din Cupă obţinută în faţa celor de la Universitatea Cluj, jucătoarele antrenate de Dan Calancea au avut un start lansat şi în Liga Naţională. Rapidul nu a pus în niciun moment probleme, iar punctele au curs la fiecare atac în dreptul "olimpicelor". În acest sens, concludent este primul sfert, încheiat cu un incredibil 20-2! Nici sfertul secund nu s-a jucat altfel (24-9), astfel că la pauza mare diferenţa era de 33 de puncte în favoarea gazdelor.

În partea a doua, Dan Calancea a dat credit tuturor baschetbalistelor din lot, astfel că fiecare a prins cel puţin cinci minute pe parchet şi a înscris cel puţin un coş. Jelena Mitic a marcat 11 puncte în 15 minute, iar Ana Ferariu a bifat şi ea 10 puncte. Chiar dacă a înscris 5 puncte, Carla Bartee a fost lider la recuperări, totalizând 12. Lider la capitolul punctelor înscrise a fost coordonatorul Janae Sharpe, 17. Până la final, Rapidul nu a reuşit să marcheze mai mult de 10 puncte pe sfert.

S-a terminat 74-22, iar pentru Olimpia CSU Braşov urmează un meci extrem de greu şi important, sâmbătă în deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Olimpia CSU Braşov - Rapid Bucureşti 74 - 22 (20-2, 24-9, 17-7, 13-4)

Marcatoare Braşov: Carla Bartee 5, Janae Sharpe 17 (2x3), Dara Kovacevic 2, Gabriela Irimia 5, (1x3), Biljana Pesovic 6 - Jelena Mitic 11, Iulia Brezoi 2, Andra Haas 6, Ana Ferariu 10 (2x3), Maria Ferariu 2, Ruxandra Chiş 2, Dora Ardelean 8.

Antrenor: Dan Calancea.

Comentarii

Ultimă oră