Sari la conținut

Atelier de ceramică în întâmpinarea sărbătorilor

atelier-de-ceramica-in-intampinarea-sarbatorilor

Asociaţia Culturală Artessentia şi Uniunea Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovechi continuă la Casa Junilor seria atelierelor de arte și meșteșuguri uitate specifice zonei.

Braşovenii, mai mari sau mai mici, cărora le place ceramica, sunt aşteptaţi marți, 5 aprilie 2017, de la ora 18.00, la „Atelierul de ceramică Artessentia - diferite tehnici de modelare”, desfăşurat la Casa Junilor.

Atelierul va fi susţinut de artiştii braşoveni Victoria Ţăroi, Ioan Aron Ţăroi şi Georgiana Gămălie, membri ai Asociaţiei Culturale Artessentia.

„Vă invităm să descoperiţi arta modelajului în lut având ca pretext elemente şi simboluri caracteristice sărbătorii de Paşti. Veţi experimenta diferite tehnici de prelucrare a lutului, bucurându-vă de atingerea unui material natural, într- un parcurs relaxant cu valenţe benefice.


   Lucrările realizate vor avea nevoie de o perioadă de trei săptămâni pentru a fi uscate şi apoi arse în cuptorul pentru ceramică, devenind obiecte decorative ce vor personaliza spaţiul casei dumneavoastră”, spun organizatorii.

Atelierul se adresează adulţilor şi copiilor peste 10 ani.

Taxa de participare este de 50 de lei ( include materialele şi uneltele necesare, precum şi arderea obiectelor).


   Pentru înscrieri, e nevoie să fie transmisă o confirmare cu titlul „Înscriere atelier ceramică” pe email casajunilor@gmail.com, care să conţină şi datele de contact ale celor interesați de curs.


   Atelierul de ceramică are loc marți, 5 aprilie 2017 între orele 18:00 și 20:00, la Casa Junilor (Sediul Uniunii Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovechi), Str. Prundului nr. 1, Brașov.

Comentarii

Ultimă oră