Sari la conținut
as-sr-este-campioana-ligii-a-iva-brasov

AS SR Brașov s-a impus, în ultimul meci al Ligii a IV-a disputat pe teren propriu, cu scorul de 18-0, în fața formației Voința Hurez.

Golgheterul “stegarilor”, Alin Damian, a înscris de 7 ori, Alex Vîrlan a reușit un hat-trick, iar Horia Popa și Cristi Cocan au marcat câte 2 goluri fiecare. De asemenea, Strătilă, Răduțoiu, Stângă și Toader și-au trecut și ei numele pe tabela de marcaj.

Astfel, cu o singură etapă rămasă de disputat și având un avans de 8 puncte peste principala urmăritoare, Precizia Săcele, AS SR Brașov este campioana Ligii județene în sezonul 2018-2019.

De altfel, la finalul partidei, formația galben-neagră și-a primit medaliile și trofeul de la reprezentanții AJF Brașov, urmând ca partida de sâmbătă, care va avea loc la Săcele, să fie o simplă formalitate.

În etapa intermediară, penultima din acest sezon, o victorie importantă a obținut și Olimpic Zărnești, scor 6-0 în fața celor de la ACS Colțea 1920 Brașov. Astfel, zărneștenii i-au egalat în clasament pe cei de la Precizia Săcele, la 8 puncte în spatele liderului.

Rezultatele etapei a XXIX-a:

AS SR Brașov – Voinţa Hurez 18-0

Prietenii Rupea – Precizia Săcele 2-2

Avântul Dumbravita – Aripile Braşov 0-1

ACS Steagu Roşu Braşov – Chimia Oraşul Victoria 2-3

ACS Colţea 1920 Braşov – Olimpic Zărneşti 0-6

Carpaţi Berivoi – Inter Tărlungeni 1-6

Cetatea Homorod – Inter Cristian 0-1

Olimpic Voila – ACSM Codlea 3-0

Clasamentul Ligii a IV-a

1. AS SR Brașov   81p.

2. Precizia Săcele   73p.

3. Olimpic Zărnești    73p.

4. Inter Tărlungeni    62p.

5. Inter Cristian    58p.

Comentarii

Ultimă oră