Sari la conținut

Aro a hotărât să reabiliteze Restaurantul Panoramic

aro-a-hotarat-sa-reabiliteze-restaurantul-panoramic

 Aro reabilitează Restaurantul Panoramic, după ce n-a reuşit să-l vândă în ultimii 6 ani

Clădirea Restaurantului Panoramic a rămas blocată în timp, compania care o administrează, Aro Palace, încercând de mai bine de şase ani să o vândă, fără a mai face vreo investiţie în modernizarea acesteia.


   Ținând cont că tentativele de vânzare nu au avut succes, conducerea companiei hoteliere a decis acum să demareze lucrările de reabilitare a clădirii, fără a interveni în modificare acesteia.


   În vederea demarării lucrărilor, Primăria Braşov a eliberat un certificat de urbanism, care este valabil timp de 12 luni. În conformitate cu acesta, reabilitarea se va face cu păstrarea formei, a culorilor şi materialelor existente.

Aro Palace încearcă de cinci ani să vândă Restaurantul Panoramic de pe muntele Tâmpa, solicitând mai întâi 1,16 milioane de euro, după care a mai redus preţul la 1,04 milioane de euro.


  La licitaţiile organizate în acest sens nu s-a prezentat nimeni, principala nedumerire a investitorilor fiind cum reuşesc să asigure un flux continuu de clienţi în condiţiile în care telecabina, singura posibilitate de acces rapid, este operată de Ana Teleferic.


   Prezent la Braşov pentru a discuta posibila candidatură a Braşovului la Jocurile Olimpice de Tineret din 2024, în marite 2019, omul de afaceri George Copos, proprietarul grupului de firme Ana, care deţine mai multe hoteluri în Poiana Braşov, dar şi transportul pe cablu spre Vârful Tâmpa,  a declarat că şi-ar dori să investească în Restaurantul Panoramic de pe Tâmpa, însă negocierile cu ARO şi SIF Transilvania, care este acţionarul majoritar al companiei, nu au ajuns la nici o finalitate.

Comentarii

Ultimă oră