Sari la conținut

Apa miraculoasă pentru tratarea cancerului, promovată și la Brașov!

apa-miraculoasa-pentru-tratarea-cancerului-promovata-si-la-brasov-

Apa miraculoasă pentru tratarea cancerului este un produs obţinut de către cercetătorii români, printr-un procedeu brevetat în ţara noastră şi protejat la nivel internaţional.
Secretul acestei ape îl reprezintă conţinutul scăzut de deuteriu, o substanţă care, conform specialiştilor, o­preş­te răspândirea celulelor maligne.
Cercetătorii care s-au ocupat de studiul acestei ape cu proprietăţi miraculoase susţin că produsul reprezintă o parte a unei tehnici de îngrijire care combină mijloacele specifice cu terapiile clasice de tratare ale cancerului. Specialiştii consideră că administrarea apei nu implică întreruperea tratamentelor clasice, cu atât mai mult cu cât s-a constatat că apa cu un conținut redus de deuteriu uşurează suportarea efectelor secundare ale tratamentelor citostatice şi radioterapiei.
„Discutăm despre promovarea apei cu un conținut mic de deuteriu. Este un remediu care fun­cțio­nează în momentul de față în oncologia comparată, mă refer la tratamente efectuate pe animale cu suferințe oncologice, dar și în direcția con­sumului uman” a declarat dr. Dorin Enache, directorul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Brașov.
„Este vorba despre un produs la prima vedere banal. O apă cu gust, cu culoare, cu miros identice cu cele ale unei ape potabile normale, dar cu un conținut redus de deuteriu. Aceasta înseamnă că spre deosebire de apa naturală, care un conținut natural de deuteriu, acesta fiind izotopul greu al hidrogenului. Apa pe care noi o producem are o cantitate de șase ori mai mică” a precizat dr. ing. Cristian Mladin.
Concentrația deuteriului în corpul uman este cuprinsă între 142-145 ppm, fiind în strânsă legătură cu cantitatea de deuteriu din apă și din alimentele consumate. Cantitatea de deuteriu crește o dată cu vârsta. Numărul erorilor ireversibile în structura ADN sunt influențate în mod direct de către concentrația deuteriului din celulă. Cu cât este mai redusă concentrația deuteriului în celulă, cu atât mai mică este frecvența erorilor ireversibile în structura ADN.
Apa potabilă cu un conţinut scăzut de deuteriu va fi disponibilă în reţelele farmaceutice din ţară.

Comentarii

Ultimă oră