Sari la conținut

Ansamblul rezidenţial Apartamente Sânpetru - locul ideal în care să trăieşti ca în concediu

ansamblul-rezidential-apartamente-sanpetru-locul-ideal-in-care-sa-traiesti-ca-in-concediu

Dacă vrei să trăieşti ca în vacanţă, cumpără un apartament la Apartamente Sânpetru. Ansamblul rezidenţial, situat în Sânpetru este cea mai bună soluţie pentru a vă găsi locuinţa mult visată, în care o să vă simţiţi acasă ca în concediu.

Zona este liniştită, oferă vedere spre masivul Tâmpa şi este situată la doar câţiva kilometri de Braşov. Apartamentele sunt realizate cu materiale de cea mai bună calitate, iar finisajele sunt de excepţie. Apartamente Sânpetru vă oferă garsoniere şi apartamente cu 2 şi 3 camere, dotate cu mobilă pentru bucătărie şi living sau dormitor şi cadă cu hidromasaj. Pe acoperişul fiecărui bloc locatarii dispun de un jacuzzi încăpător şi de un loc de relaxare.

Dacă tot ceea ce vă doriţi de la o locuinţă, se regăseşte în această descriere nu mai staţi pe gânduri!

Preţurile apartamentelor pornesc de la 27.000 de euro pentru o garsonieră, 29.000 de euro pentru un apartament cu 2 camere şi 41.000 de euro pentru un apartament cu 3 camere.

De reţinut!

În ansamblul rezidenţial Sânpetru găsiţi

Garsonieră 47 mp + 11 mp balcon
       Apartament cu 2 camere 47 sau 69 mp + 11 mp balcon
       Apartamente cu 3 camere 69 sau 94 mp + 11 mp balcon
       Apartamente cu 4 camere 105 sau 136 mp

În ansamblul rezidenţial Apartamente Sânpetru nu se percep taxe administrative iar gananţiile oferite sunt de până la 10 ani.

 În urma expansiunii construirii de apartamente şi case, mai ales în partea de nord a Braşovului, astfel dezvoltându-se acest segment şi în Sânpetru, noi am decis să oferim ceva inedit, ceva prin care locatarii blocurilor noastre să se simtă ca în concediu, astfel fiecare apartament are cel puţin un balcon de 11 mp, cadă cu hidromasaj, iar pe terasa de sus a blocului, vom găsi pentru toţi locatarii jacuzzi, şezlonguri, baldachin. Avem o gamă foarte variată de structuri de apartamente, mai exact 9 structuri, cu preţuri începând de la 27.000 de euro pentru o garsonieră de 48 de mp" ne-a declarat Liviu Pop, dezvoltator Apartamente Sânpetru

Birou vânzări

Sânpetru

Str. Galaxiei, nr. 9

Telefon: 0741 211 096

Comentarii

Ultimă oră