Sari la conținut

Angelina primeşte 50 de milioane de euro pentru a-şi scrie nemoriile

angelina-primeste-50-de-milioane-de-euro-pentru-asi-scrie-nemoriile

Actriţa Angelina Jolie, în vârstă de 38 de ani, care a suportat o dublă mastectomie în februarie, a generat un veritabil „război al licitaţiilor” pentru achiziţionarea drepturilor de publicare a autobiografiei ei, iar preţul pe care editurile ar fi dispuse să îl plătească a ajuns deja la 50 milioane de dolari.

O sursă dintr-o editură americană a declarat pentru publicaţia Daily Star Sunday: “Oricare va fi editura care va obţine semnătura ei va sta pe o mină de aur”.

“Cartea ei are garantată prima poziţie pe lista bestsellerurilor practic din orice ţară din lume”, a adăugat aceeaşi sursă.


Angelina Jolie a avut o copilărie şi  adolescenţă controversată.  Părinţii ei s-au despărţit când ea avea doar un an, fiind crescută doar de mamă.  La 14 ani a renunţat la şcoală şi purta haine negre second-hand . Copiii râdeau de ea pentru că era prea slabă, purta ochelari şi aparat dentar. Viitoarea vedetă a început să colecţioneze cuţite şi să se taie, pentru a simţi o anumită eliberare terapeutică, după cum declara actriţa.  La 15 ani, Angelina a început să lucreze ca model,  apoi a debutat ca actriţă.

Comentarii

Ultimă oră