Sari la conținut
angelina-jolie-si-brad-pitt-patru-nunti

Aflaţi împreună de 8 ani şi  părinții a șase copii Brad Pitt și Angelina Jolie se căsătoresc în sfârşit. Cei doi actori intenţionează să marcheze acest eveniment printr-o serie de patru ceremonii de nuntă.
Această serie de patru nunţi va debuta cu o petrecere în Australia, unde se afla acum Angelina pentru filmări, şi se va încheia cu o recepţie somptuoasă la Chateau Miraval, proprietatea pe care cuplul o deţine în sudul Franţei.
"Vor organiza o primă petrecere la Ayers Rock în Australia, în ziua în care Brad va împlini 50 de ani, în decembrie. Angelina îşi doreşte o ceremonie aborigenă, la răsăritul soarelui", a declarat o sursă pentru tabloidul Daily Star, citat de Mediafax.ro.
Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au logodit în aprilie 2012 şi vor organiza la începutul anului 2014 o a doua ceremonie de nuntă, într-una din reşedinţele lor din Los Angeles sau din New Orleans.
După aceea, cuplul va organiza a treia ceremonie în Bahamas, un loc foarte important pentru Angelina Jolie, întrucât cenuşa mamei sale, Marcheline Bertrand - care a murit din cauza unui cancer ovarian la vârsta de 56 de ani - a fost împrăştiată deasupra acestei insule.
Cea de-a patra ceremonie va avea loc,  în perioada Festivalului de Film de la Cannes,  pe proprietatea deţinută de cuplu în sudul Franţei, Chateau Miraval.
Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2005, după ce au jucat împreună în pelicula "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" . Idila de pe micul ecran s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală.

Comentarii

Ultimă oră