Sari la conținut

Andreea Marin, la Brașov, la Conferința M.A.M.A.

andreea-marin-la-brasov-la-conferinta-mama

Asociația “Happy Moms” organizează joi, 30 martie 2017, la Hotel Kronwell, ȋncepȃnd cu ora 18, conferința motivațională M.A.M.A (Mothers Are Mere Astonishing) – ediția a III –a. Anul acesta, tema conferinței este „Eșecul - un pas înainte! sau Eșecul - un pas înainte?”

A decis să se alăture acestui demers, în calitate de speaker, Andreea Marin, având peste 20 de ani de experiență ca reporter, moderator și producător de emisiuni de radio și televiziune. Numele ei este legat de știrile naționale, de premiile Oscar, unde a fost corespondent special,

de gale și formate mari de televiziune, de UNICEF și ONU - ca Ambasador al Bunăvoinței, de campanii care au depășit granițele țării și ar putea fi rezumate prin două cuvinte care o definesc: prețuiește viața.

Pentru că este o conferință în cadrul căreia se va discuta despre experienţe și puncte de vedere interesante, utile, pragmatice și reflexive, despre ce este eșecul, care sunt cauzele lui, cât de ușor/dificil îl depășim și mai ales cum, la această ediție din Brașov ni se vor mai alătura ȋn calitate de speakeri:

- Daniela Palade Teodorescu - Redactor șef revista Avantaje;

- Iuliana Tudor - imaginea simbol a postului naţional de televiziune;

- Carmen Ivanov - trainer de dicţie și realizator programe la Radio Gold FM;

- Roxana Gabor Iliescu - jurnalist, family mediator, practician The Journey, formator, family and relationship coach

Scopul conferinței este motivarea mamelor ȋn a urma cu pasiune propria menire, prin exemple de femei și mame care inspiră, prin realizările și forța lor. Scopul subsidiar este strȃngerea de fonduri pentru proiectul Incubator de talente - educaţie nonmformală pentru tineri talentaţi din familii defavorizate.

La celelalte ediții ale conferințelor motivaționale M.A.M.A., care au avut loc la Brașov, Sibiu și Cluj, au participat peste 200 femei, au vorbit 20 speakeri, femei cunoscute din media brașoveană, sibiană, clujeană și bucureșteană, fondurile strȃnse fiind utilizate pentru proiectele Asociației Happy Moms:

- Business Mom - școală antreprenorială pentru mame singure sau care au renunțat la locul de muncă;

- Incubator de talente – vizȃnd dezvoltarea spiritului antreprenorial al copiilor talentați din familii defavorizate.

Asociația Happy Moms are ca scop dezvoltarea personală și profesională a mamelor, copiilor și familiei ȋn general. Cel mai important proiect al asociației este Business Mom, aflat deja la a treia ediție, fiind un proiect care sprijină cu training, mentorat și promovare mamele singure sau care au renunțat la serviciu ȋn scopul de a deveni antreprenor. Proiectul a generat deja 10 afaceri ȋn crestere, ȋn interval de 2 ani.

Comentarii

Ultimă oră